StoryXpert.
Партньорска програма

Благодарим Ви за интереса към нашата партньорска програма. Можете да кандидатствате като модел (сценичен образ! ), локация в която да снимаме или видеооператор. Очаквайте скоро и нова позиция – сценаристи.

Кастинг за модели / сценични образи

Моля обърнете внимание, че това е първична форма за кастинг на кандидати за участие във ВИДЕО продукции и тук търсим сценични образи с всякаква визия, възраст, телосложение, а не специфично и само ФОТО МОДЕЛИ. Не изключваме обаче и нуждата и от “моделска визия”.

Въпроси и отговори

Когато вие попълните своята кастинг форма и ако сте одобрени, ще получите имейл с който ще ви известим за вашето успешно одобрение. В последствие, когато наш клиент търси сценичен образ / модел, ние ще изпратим запитване до всички в нашата база данни едновременно ( само тези с търсените физически качества и таланти! ) и ще ви попитаме дали сте налични в нужните дати, на необходимата локация и срещу хонорар за съответната видео продукция. Ако се съгласите с условията ще ви свържем, а комисионна от 10% ще бъде удържана от договорения за  Вас хонорар. 

Всички производители на видео продукция – рекламна или филмова търсят непрестанно свежи сценични образи / модели, които да пасват на режисьорското виждане за даден сценарий. Процеса по търсене на подходящ сценичен образ и изключително времеемък, бавен и скъп и се случва основно във фейсбук групи. Това не работи добре и за двете страни. Затова в нашата платформа под формата на галерии с етикети за всяка снимка, всеки образ е отбелязан със съответните физически качества и таланти и така търсенето става безумно лесно и на бързо. Процеса се съкращава значително във времето, защото за броени секунди цялата база данни може да покаже например само мъже, къса коса, усмивка, с например мускулесто телосложение и всички производители на бански костюми да намерят веднага подходящи модели. Разбира се това е само пример, но показва силата на добре свършената работа за всеки модел, като просто ние просто го класифицираме. 

Скоростта с която можем да предложим ангажименти за всички ще се увеличава правопропорционално с увеличението на нашата база данни от модели. Колкото повече налагаме и рекламираме нашата платформа като ядрото за всякакви видео продукции с десетки хиляди образи – толкова повече бизнеси, агенции и партньори ще търсят и ще избират именно от нас. Затова не се колебайте да ни препоръчате на приятели!

Да, по всяко време – единствено ни уведомете, че сте го направили на office@thestoryxpert.com за да можем да променим и ние тази информация в нашите вътрешни системи или съответно да я изтрием.

В зависимост от сезона различни типове бизнеси са най-активни. Пролет / лято се търсят телосложения подходящи да рекламират плажно облекло с никакви или малки татуировки за да не отнемат вниманието от продукта. Вашето участие обаче е важно независимо от сезона, защото е възможно да се снимат продукции несвързани с него. 

одобрени модели / сценични образи
0
кандидатури очакват преглед
0